Taxe gradinita

OFERTA EDUCAȚIONALĂ ÎN ANUL ȘCOLAR 2019-2020:

GRUPA MICĂ (3-4 ANI): 15 LOCURI

GRUPA MIJLOCIE ( 4-5 ANI): 15 LOCURI

GRUPA MARE: (5-6 ANI): 15 LOCURI

Oferta educațională în anul școlar 2019-2020 cuprinde 2 variante de programe educaționale:

PROGRAMUL SCURT (7.30-13.30): 1150 RON
INCLUDE: ACTIVITĂȚI DE DEZVOLTARE PERSONALĂ, JOCURI ȘI ACTIVITĂȚI LIBER ALESE, ACTIVITĂȚI PE DOMENII EXPERIENȚIALE (LIMBĂ ȘI COMUNICARE, ȘTIINȚE, OM ȘI SOCIETATE, ESTETIC ȘI CREACTIV, PSIHOMOTRIC). ÎN FIECARE ZI SE DESFĂȘOARĂ OPȚIONALUL ”JUST FOR FUN” (LIMBA ENGLEZĂ). ÎN PROGRAMUL MEDIU SUNT INCLUSE MICUL DEJUN, GUSTAREA DE FRUCTE/LEGUME ȘI PRÂNZUL.

PROGRAMUL PRELUNGIT (7.30-18.30): 1400 RON
INCLUDE: ACTIVITĂȚI DE DEZVOLTARE PERSONALĂ, JOCURI ȘI ACTIVITĂȚI LIBER ALESE, ACTIVITĂȚI PE DOMENII EXPERENȚIALE (LIMBĂ ȘI COMUNICARE, ȘTIINȚE, OM ȘI SOCIETATE, ESTETIC ȘI CREACTIV, PSIHOMOTRIC). ÎN FIECARE ZI SE DESFĂȘOARĂ OPȚIONALUL ”JUST FOR FUN” (LIMBA ENGLEZĂ). ÎN PROGRAMUL PRELUNGIT SUNT INCLUSE MICUL DEJUN, GUSTAREA DE FRUCTE/LEGUME, PRÂNZUL,GUSTAREA DE LA ORA 16.00 ȘI CINA. ÎNTRE ORELE 13.30-15.30 COPIII SE ODIHNESC. DUPĂ-AMIAZĂ AU LOC ACTIVITĂȚI DE DEZVOLTARE PERSONALĂ (DIFERITE OPȚIONALE: ”JOC, PRIN DANS ȘI MIȘCARE”, ”ȘAH”, ”LIMBA GERMANĂ”, ”CLUBUL DE ȘTIINȚĂ”), JOCURI ȘI ACTIVITĂȚI LIBER ALESE, ACTIVITĂȚI DE CONSOLIDARE.

TOATE PROGRAMELE INCLUD ÎN TAXA DE ȘCOLARIZARE MASA: PROGRAMUL SCURT: 24 RON/ZI
PROGRAMUL LUNG: 30 RON/ZI ÎN CAZUL ÎN CARE COPILUL ABSENTEAZĂ SE SCADE MASA PENTRU ZIUA RESPECTIVĂ.


TAXA PENTRU SUPORT EDUCAȚIONAL SE ACHITĂ LA ÎNCEPUTUL ANULUI ȘCOLAR SAU LA SEMNAREA CONTRACTULUI, DACĂ ÎNSCRIEREA SE FACE PE PARCURSUL ANULUI ȘCOLAR.


PENTRU COPIII CARE AU FRECVENTAT GRĂDINIȚA LA TURN ESTE 50 RON IAR PENTRU CEI NOI-ÎNSCRIȘI DE 100 RON.

OPȚIONALUL DE LIMBA ENGLEZĂ ESTE INCLUS ÎN TAXĂ.